Deduco har hjälpt många företag att sänka sina inköpskostnader.

Här berättar några av våra medlemmar om vilka fördelar de upplever.

riktig Deduco har en mycket slimmad organisation vilket gör att de inte behöver finansiera sin verksamhet med någon årsavgift. Finansieringen sker endast med en procentsats på det de anslutna kunder handlar för och som leverantören betalar. SamRev har handlat mest från Office Depot, där det fungerat mycket bra, man får varorna dagen efter trots beställning så sent som vid 13-14 tiden. Priserna varierar, vissa varor har mycket låga priser. Personalen på Deduco är mycket trevliga och kommunicerar på ett rakt och bra sätt.
Hans-Olof Olsson, VD
Samrev Revisionsbyrå
advokathuset kristianstad Deducos affärsidé är fantastisk och gynnar alla oss medlemmar, dessutom är det kostnadsfritt att vara medlem så varför skulle man inte vilja vara medlem i Deduco? Jag har hittills nyttjat avtalet hos Office Depot och är supernöjd med både priset, leveranstiden och bemötandet. Kommer att fortsätta nyttja Deduco och rekommendera dem för andra företag.
Marie Hägg, Advokatsekreterare
Advokathuset Kristianstad
  logo-black Its a great opportunity for every company to be a member of Deduco. It does not cost anything and it helps you save lot of money when buying all the necessary office supply for your company. I have already saved more than 2000 SEK and I only did 2 small purchases :)
Kinga Kremer, Sourcing Manager
Loviseberg Råsaft
diagram Deduco har gjort så att vi kan köpa billigare kontorsmateriel hos deras leverantör Office Depot, och eftersom det dessutom är kostnadsfritt så vinner vi ju ännu mer på att vara medlemmar. Upplägget är win-win för både oss och Deduco.Vi har fått bättre priser än jag hade kunnat tänka mig. Vi gick med för att testa till en början men nu är vi fast! Och ju fler som blir medlemmar, desto bättre priser kan Deduco arbeta fram. Émile som jag har haft kontakt med har ett proffsigt bemötande och är en väldigt duktig och trevlig person.
Johan Eriksson
Ekonomi
logga Vem vill inte ha bättre priser? Och att medlemskapet dessutom är gratis är ju inte alls vanligt idag. Vi handlar mycket kontorsmaterial hos Office Depot och det gjorde vi även innan vi blev medlemmar hos Deduco, men när vi blev medlemmar hos Deduco så justera de ner priserna rejält. Och det var inte alls krångligt att bli medlem, Jag blev kontaktad av Émile Guting via telefonen, han förklara enkelt för mig vad de kunde erbjuda och dagen efter så fick jag ett mail med inloggningsuppgifter. Jag/Vi är supernöjda!
Liselotte Skoglund, Ekonomi
Älta Transportservice
header-m_logo2 Vi tycker att upplägget är bra och är nöjda med bemötandet. Det är väldigt bra att det inte kostar något att vara medlem och att man får ta del av fina förmåner och rabatter. Vi utnyttjar Office Depot där vi beställer kontorsmaterial till väldigt bra priser och får snabba leveranser. Vi utnyttjar även OKQ8:s rabatter.
Camilla Gaevert
Alcea Redovisning